INSCHRIJVEN

DIRECT INSCHRIJVEN? KLIK HIER!

HOE WERKT DROOM WORDT WONING?

Net als bij het samenstellen van een auto kiest u bij ‘Droom wordt Woning®’ voor een merk, model en type. Hierna kunt u uw woning ontwerpen tot en met de opties & accessoires. U bepaalt de indeling, de afmetingen, het aantal slaapkamers, uit- of aanbouw, e.d. Kiest u voor een tuin op het zuiden, een breed kavel of juist een dieper kavel?

Of wilt u een kavel waarop een eigen oprit te realiseren is? De keuze is aan u, in een aantal stappen wordt u persoonlijk begeleid door Okko Project. Van grof naar fijn met expertise & zekerheid. Om u een beeld te geven hoe het ontwerpen van uw eigen woning wordt ervaren, kunt u het filmpje hiernaast bekijken.

Benieuwd naar onze locaties? Klik hier

DROOM WORDT WONING IN 6 STAPPEN

Stap 1 - Kies uw merk

Onder de noemer “Droom wordt Woning”, worden diverse merken ontwikkeld. U kiest voor het merk dat past bij uw dromen!

 

Een merk is opgebouwd uit een locatie en een specifieke architectuur. Hierbij zijn de unieke kenmerken van een merk beschreven. Dit alles bepaalt de identiteit van een merk.

 

Een merk wordt ontworpen door een architect en Okko Project. Dit gebeurt op basis van marktonderzoek, resultaten uit enquêtes, reacties vanuit social media en respons van klantpanels.

Stap 2 - Hoe wilt u wonen?

De tweede stap is het kiezen voor een model. Een model kan bijvoorbeeld een rijwoning zijn, maar ook een twee-onder-een-kap woning, een patiowoning, een vrijstaande woning of een appartement. Het model kiest u zelf, dit is afhankelijk van uw persoonlijke financiële situatie en interesses.

 

Op de website staat per model wat de indicatieprijzen zijn, dit is inclusief grond en begeleiding. De prijzen zijn vastgesteld voor een complete woning (ingedeelde plattegronden en materialen). Omdat wij graag met u aan tafel gaan om uw eigen droomwoning te ontwerpen zal de prijs van uw droomwoning afhankelijk zijn van de door u gemaakte keuzes.

Stap 3 - Welk kavel past bij u?

Nu u bepaald heeft in welk merk en in welk model u wilt wonen, kunt u kiezen voor het type. Het type is een kavel (perceel grond) waarop een model gerealiseerd kan worden.

 

Kiest u voor een tuin op het zuiden, een breed kavel of juist een diep kavel? Of wilt u een kavel waarop een eigen oprit te realiseren is? Deze keuze maakt u zelf!

 

De types zijn weergegeven op een situatiekaart op de website. Hierop zijn de percelen aangegeven met daarbij de beschrijving.

Stap 4 - Wat is uw ideale plattegrond?

Nu u het model en het type heeft gekozen kunt u echt uw droomwoning ontwerpen. Wij gaan, in een persoonlijk traject, met u aan tafel om de plattegrond te ontwerpen zoals u die wilt. Een medewerker van Okko Project gaat met u ontwerpen en samenstellen. Op een blanco plattegrond van het gekozen model kunt u aangeven hoe u zou willen wonen. Vindt u dat lastig? Dan kunnen wij u verschillende mogelijkheden laten zien.

 

De plattegrond is de basis voor het verdere ontwerp. U kunt o.a. kiezen voor de breedte en diepte van uw woning. Dit is ook afhankelijk van het type kavel. Naast het vaststellen van de plattegrond en de materialen kunt u een keuze maken voor het te plaatsen sanitair en de keuken. U kunt kiezen uit het complete aanbod van Okko Project of voor een eigen ontwerp / leverancier.

Stap 5 - Hoe wilt u uw woning afwerken?

Als de plattegrond ontworpen en vastgesteld is kunnen de materialen en afwerkingen door u geselecteerd worden. Bij elk model is een lijst van opties beschikbaar. Een greep uit de te kiezen opties is bijvoorbeeld de bouw van een garage, een veranda, een erker, een dakkapel of een tuinhuis.

 

Zit uw optie er niet tussen dan is dit geen probleem. Wij helpen u graag met het inpassen van uw persoonlijke wensen.

Stap 6 - Zijn er nog extra wensen?

Naast het selecteren van opties kunt u kiezen uit een aantal accessoires. Deze accessoires zijn per merk anders en voorzien uw droomwoning van iets extra’s.

 

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor luiken op de kozijnen, extra wandcontactdozen (naast het complete elektra pakket), elektronische toepassingen voor het besturen van apparatuur (domotica), een alarminstallatie, ons energie neutraal pakket of een compleet ingerichte tuin.

INSCHRIJVEN

DIRECT INSCHRIJVEN? KLIK HIER!