DUIZEL-NOORD Twee-onder-een kapwoning TYPE XL

 

VERKOCHT

 

U heeft gekozen voor het model ‘twee-onder-een kapwoning type XL’. Afhankelijk van uw definitieve keuze is een woningbreedte naar eigen wens te selecteren. Zo zijn de twee-onder-een kapwoning vanaf 5.7 meter breed te verkrijgen en is deze per 30 cm te verbreden. De woning van de tweekapper XL heeft in de basis een diepte van 10 meter.

 

Een uitbouw op de begane grond aan de achterzijde van bijna 3 meter diep is een veel gekozen optie, echter kunt u er ook voor kiezen om aan de voorzijde uit te bouwen over 3 woonlagen (de begane grond, de 1e verdieping en de 2e verdieping). Bij deze woning is in de basis een garage toegevoegd! Iedere woonlaag is door u zelf in te richten! Heeft u daar hulp bij nodig? In een persoonlijk ontwerptraject gaan we samen uw woning inrichten!

 

ENERGIE NUL

 

We bouwen in beginsel Energie-Nul-woningen. Energie-Nul-woningen zijn woningen waarbij het energieverbruik van de woning gereduceerd is tot nul. Dit doen we met gangbare technieken en materialen. Zo ziet en voelt de woning er hetzelfde uit als een traditionele woning, maar zijn energieverbruik en energiekosten erg laag!

 

KAVEL

 

Bij de selectie van het model hoort ook het selecteren van een kavel!

 

Zo is er ruimte voor een voortuin van minimaal 3 meter en een achtertuin van minimaal 12 meter diep! Naast de diepte van het perceel is er ook een mogelijkheid om de breedte van het perceel, en dus ook van de woning te bepalen (kavel minimaal 10 meter breed). Oppervlaktes zijn er vanaf 236 vierkante meter waarbij er keuze is uit tuinen gesitueerd op het noorden, zuiden of het westen.

 

PLATTEGRONDEN

 

Wij hebben voor u een twee-onder-een kapwoning type XL uitgewerkt om een voorbeeld te geven van de mogelijkheden. In de voorbeeld woning hebben we op de begane grond aan de voorzijde de woonkamer geplaatst. Aan de achterzijde treft u een ruime leefkeuken die aan de tuin is gelegen. Een uitbouw aan zowel de voorzijde als aan de achterzijde behoort tot de mogelijkheden! Daarnaast heeft u ook een vrije keuze in de kozijnafmetingen en de positionering daarvan!

 

Op de verdieping is er de ruimte voor een woningbrede slaapkamer, waarbij er nog voldoende ruimte overblijft voor twee (kinder)slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer en twee aparte toiletruimtes!

 

Om de zolder zo functioneel mogelijk in te richten hebben we in de voorbeeldwoning een vrij indeelbare zolderruimte geschetst, deze is wel voorzien van een vaste trap! Op de zolder is daarnaast ruimte voor de technische installaties van de woning.

 

Let op! Het gaat hier om een voorbeeld! Een keuken in het midden of aan de voorzijde is kostenneutraal mogelijk, ook de selectie om twee slaapkamers en een grote badkamer te maken gaat kostenneutraal! Wilt u liever twee slaapkamers, een speelkamer en een kleine badkamer? Niets is onmogelijk als het gaat om de indeling van de woning.

 

PRIJZEN

 

De prijs van een twee-onder-een kapwoning type XL inclusief kavel in Duizel-Noord is zeer compleet. Er is namelijk een keuken, garage, een volledig ingerichte badkamer en twee aparte toiletruimten, evenals het complete duurzaamheidspakket! Toch een andere indeling? Veel keuzes kunnen uitgevoerd worden zonder dat de V.O.N. prijs stijgt! Op uw perceel is ruimte voor minimaal 1 parkeerplaats.

 

Complete twee-onder-een kapwoning type XL met een kavel van 256 m² vanaf € 349.900,- V.O.N incl. garage en duurzaamheidspakket.

 

 

Het kopen van een woning kan natuurlijk ook geheel casco, dit betekent dat de prijzen drastisch dalen! De mogelijkheden zijn bespreekbaar in een persoonlijk gesprek met de woonmanager.