DUIZEL-NOORD Twee-onder-een kapwoning TYPE L

 

VERKOCHT 

 

U heeft gekozen voor het model ‘twee-onder-een kapwoning type L’. Zo heeft de twee-onder-een kapwoning een beukmaat van 5.7 meter. De woning van de tweekapper L heeft in de basis een garage en een uitbouw aan de achterzijde. Iedere woonlaag is door u zelf in te richten! Heeft u daar hulp bij nodig? In een persoonlijk ontwerptraject gaan we samen uw woning inrichten!

 

ENERGIE NUL

 

We bouwen in beginsel Energie-Nul-woningen. Energie-Nul-woningen zijn woningen waarbij het energieverbruik van de woning gereduceerd is tot nul. Dit doen we met gangbare technieken en materialen. Zo ziet en voelt de woning er hetzelfde uit als een traditionele woning, maar zijn energieverbruik en energiekosten erg laag!

 

KAVEL

 

Bij de selectie van het model hoort ook het selecteren van een kavel!

 

Zo is er ruimte voor een voortuin van minimaal 3 meter en een achtertuin van minimaal 12 meter diep! Oppervlaktes zijn er vanaf 236 vierkante meter waarbij er keuze is uit tuinen gesitueerd op het noorden of het zuiden.

 

PLATTEGRONDEN

 

Wij hebben voor u een twee-onder-een kapwoning type L uitgewerkt om een voorbeeld te geven van de mogelijkheden. In de voorbeeldwoning hebben we op de begane grond aan de achterzijde de woonkamer geplaatst, aan de voorzijde treft u een ruime leefkeuken.

 

Op de verdieping is er de ruimte voor een ruime slaapkamer, waarbij er nog voldoende ruimte overblijft voor twee (kinder)slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer met toilet!

 

Om de zolder zo functioneel mogelijk in te richten hebben we in de voorbeeldwoning een vrij indeelbare zolderruimte geschetst, deze is wel voorzien van een vaste trap! Op de zolder is daarnaast ruimte voor de technische installaties van de woning.

 

Let op! Het gaat hier om een voorbeeld! Een keuken in het midden of aan de achterzijde is kostenneutraal mogelijk, ook de selectie om twee slaapkamers en een grote badkamer te maken gaat kostenneutraal! Wilt u liever twee slaapkamers, een speelkamer en een kleine badkamer? Niets is onmogelijk als het gaat om de indeling van de woning.

 

PRIJZEN

 

De prijs van een twee-onder-een kapwoning type L inclusief kavel in Duizel-Noord is zeer compleet. Er is namelijk een keuken, een volledig ingerichte badkamer, een aparte toiletruimte, evenals het complete duurzaamheidspakket opgenomen in de complete woning! Toch een andere indeling? Veel keuzes kunnen uitgevoerd worden zonder dat de V.O.N. prijs stijgt! Op uw perceel is ruimte voor minimaal 1 parkeerplaats.

 

Nieuwsgierig naar de woning?

Een complete twee-onder-een kapwoning type L met een kavel van 236 m² vanaf €  312.500,- V.O.N incl. garage, uitbouw en duurzaamheidspakket!

 

U heeft nu nog de keuzevrijheid als het gaat om de indeling en afwerking van de woning, tevens kunt u zelf de keuken samenstellen en het sanitair & tegelwerk selecteren!

 

Het kopen van een woning kan natuurlijk ook geheel casco, dit betekent dat de prijzen drastisch dalen! De mogelijkheden zijn bespreekbaar in een persoonlijk gesprek met de woonmanager.