Vrijstaande Semi-bungalow

DUIZEL-NOORD Semi-bungalow

 

VERKOCHT 

 

U heeft gekozen voor het model ‘Semi-bungalow’. Afhankelijk van uw wensen is een woningbreedte én een woningdiepte naar eigen wens te selecteren. Bij een vrijstaande semi-bungalow zijn de mogelijkheden eindeloos! Zo zijn de semi-bungalow-woningen vanaf 9,2 meter breed te verkrijgen met een minimale 10 meter diepe woning.

 

De woning is opgebouwd uit de begane grond en de 1verdieping. Iedere woonlaag is door u zelf in te richten. Heeft u daar hulp bij nodig? In een persoonlijk ontwerptraject gaan we samen uw woning inrichten!

 

ENERGIE NUL

 

We streven vergaande duurzaamheidsambities na, welke we graag met u bespreken. We willen namelijk veder gaan dan de huidige wet- en regelgeving en hebben daarom enkele duurzaamheidsprincipes verwerkt in uw woning. Dit doen we om uw energierekening sterk te reduceren! Om dit te verwezenlijken gebruiken we gangbare technieken en materialen. Zo ziet en voelt uw woning er hetzelfde uit als een traditionele woning, maar zijn energieverbruik en energiekosten erg laag!

 

KAVEL

 

Bij de selectie van het model hoort ook het selecteren van een kavel!

 

Zo is er ruimte voor een voortuin van minimaal 3 meter diep en is uw perceel minimaal 25 meter diep! Naast de diepte van het perceel is er ook een mogelijkheid om de breedte van het perceel, en dus van de woning te bepalen. Oppervlaktes zijn er vanaf  331 vierkante meter waarbij er keuze is uit tuinen gesitueerd op het noorden, oosten, zuiden of het westen.

 

PLATTEGRONDEN

 

Wij hebben voor u een semi-bungalow woning uitgewerkt om u een voorbeeld te geven van de mogelijkheden. Hierbij hebben we op de begane grond aan de voorzijde de woonkamer geplaatst. Aan de achterzijde treft u in dit voorbeeld een ruime leefkeuken die aan de tuin is gelegen. Tevens ligt aan de achterzijde een ruime slaapkamer met daarnaast een volledig ingerichte badkamer. Een uitbouw aan zowel de voorzijde als aan de achterzijde behoort tot de mogelijkheden! Tevens is het mogelijk om uw woning breder of dieper uit te voeren! Daarnaast heeft u ook nog eens vrije keuze in de kozijnafmetingen en de positionering van de kozijnen!

 

Op de verdieping is er de ruimte voor een woningdiepe slaapkamer, waarbij er optioneel nog voldoende ruimte overblijft voor een slaapkamer/hobbykamer of een optioneel ingerichte badkamer met een toilet! Op de verdieping is daarnaast ruimte voor de technische installaties van de woning.

 

Let op! Het gaat hier om een voorbeeld! Een keuken in het midden of aan de voorzijde is kostenneutraal mogelijk, ook de selectie om de afmeting van de slaapkamers en een badkamer te wijzigen gaat kostenneutraal! Wilt u liever 2 slaapkamers, een speelkamer en een kleine badkamer? Niets is onmogelijk als het gaat om de indeling van de woning.

 

PRIJZEN

 

De prijs van een woning in Duizel-Noord is zeer compleet. Er is namelijk een keuken, een volledig ingerichte badkamer met toilet , een aparte toiletruimte, evenals het complete duurzaamheidspakket! Tevens is er parkeergelegenheid op het eigen perceel. Toch een andere indeling? Veel keuzes kunnen uitgevoerd worden zonder dat de V.O.N. prijs stijgt! Op uw perceel is ruimte voor minimaal 1 parkeerplaats.

 

Nieuwsgierig naar de woningen? 

Een complete vrijstaande semi-bungalow inclusief een kavel € 369.500,- V.O.N. incl. duurzaamheidspakket!

 

Het kopen van een woning kan natuurlijk ook geheel casco, dit betekent dat de prijzen drastisch dalen! De mogelijkheden zijn bespreekbaar in een persoonlijk gesprek met de woonmanager.