Markt 8

 

Indeling

Het monumentaal markante pand, heeft een prominente en centrale ligging aan het karakteristieke marktplein van Sint-Oedenrode. De Markt van Sint-Oedenrode kenmerkt zich door een authentieke sfeer met veel stijlvolle (rijks)monumentale panden, winkels en horecagelegenheden. Sint-Oedenrode staat ook wel bekend als ‘het groene hart van de Meierij’ en ligt in het beekdal van de rivier de Dommel. Het pand is ideaal gelegen met de nabijheid van de A50, A2, A58 en de vele uitvalswegen die zorgen voor een snelle verbinding naar diverse steden.

 

Het pand telt vijf appartementen. Twee appartementen bevinden zich op de begane grond, twee appartementen op de eerste verdieping en één penthouse op de tweede verdieping.

 

De Markt 8 is bereikbaar via de originele  authentieke voordeur direct gelegen aan de gezellige Markt. De appartementen zijn, via de statige onder architectuur ontworpen gezamenlijk tuin, aan de achterzijde bereikbaar. De entreedeur is voorzien van een (video) intercom waarmee de deuren op afstand zijn te openen. De algemene hal is naast het trappenhuis, voorzien van een ruime lift. Mede door de rolstoelvriendelijke entree aan de achterzijde, zijn de appartementen rolstoelvriendelijk bereikbaar.

 

De appartementen hebben een ruime woonkamer gesitueerd op het zuidoosten waardoor u schitterend uitkijkt heeft over de gezellige Markt. Daarnaast zijn de oorspronkelijke details van de woningen zoveel mogelijk in het zicht gebleven waardoor de monumentale woning haar karakteristieke uitstraling heeft behouden. Tevens beschikken de appartementen over twee slaapkamers, ruime bergruimtes / inloopkast. Naast de ruime privé terrassen biedt de gezamenlijke tuin de ruimte om in het groen te genieten van de rust.

 

Alle appartementen beschikken over een eigen afsluitbare buitenberging waar u uw fiets kunt stallen (met elektra aansluiting om eventuele elektrische fiets op te laden) en een eigen toegewezen parkeerplaats die te bereiken is via een afsluitbare poort.

 

Keuzemogelijkheden

Omdat het pand momenteel geheel wordt gerenoveerd, is het voor u als toekomstige huurder mogelijk om mee te denken in de afwerking van het appartement. U kunt hierbij denken aan aanpassingen in de keuken, badkamer of ander maatwerk. Wij denken daarin graag met u mee!

 

Huur

Huurprijs vanaf € 1.250,- per maand, exclusief servicekosten,

Verbruikskosten van gas, water, licht en dergelijke zijn hierbij niet inbegrepen en komen voor rekening van huurder.