LOCHTENBURG, SINT-OEDENRODE

 

VERKOCHT

 

Heeft u ook de wens om zelf uw nieuwbouwwoning samen te stellen? Dat is mogelijk met ‘Droom wordt Woning®’ in plan Lochtenburg!

De locatie Lochtenburg heeft historie. Het project dankt haar naam aan het gelijknamige slot Lochtenburg, dat ooit op de locatie heeft gestaan. Dit unieke plekje in Sint-Oedenrode is gelegen op een prachtige locatie aan de oevers van de Dommel en op slechts 6 minuten loopafstand van het sfeervolle en historische centrum van Sint-Oedenrode. Tevens zijn alle noemenswaardige voorzieningen zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten en overige vrijetijdsbestedingen dichtbij.

Sint-Oedenrode ligt in het hart van De Meijerij in de driehoek Tilburg-Eindhoven ‘s-Hertogenbosch en is een aantrekkelijke woon- en verblijfplaats. Zowel op het toeristische recreatieve vlak als op het terrein van kunst, cultuur en oudheid heeft het dorp veel te bieden.

De wooncoach van Droom Wordt Woning begeleidt u met behulp van voorbeeld plattegronden als basis waarop u uw ideale plattegrond weergeeft. U wordt geadviseerd in de vertaling van wensen naar plattegrond en in bouwkundige zaken en regelgeving. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om uw woning casco of afgewerkt op te leveren, of daartussenin, alles is mogelijk!

Naast de standaardkeuzes en een naar eigen wens in te vullen garage (verlenging van de woning of praktijkruimte) heeft u meer keuzes. U kunt ervoor kiezen extra opties toe te voegen zoals een veranda, woonkeuken of dakkapel. Maar u kunt ook kiezen voor extra wandcontactdozen, elektronische toepassingen voor het besturen van apparatuur (domotica), een alarminstallatie of een compleet ingerichte tuin.

 

STATUS

 

Het Droom wordt Woning project Lochtenburg is gelegen in het Brabantse Sint-Oedenrode en bestaat uit 12 kavels. Het plan omvat de bouw van 2 patiowoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen, 2 vrijstaand geschakelde woningen. Alle kavels zijn verkocht! Reeds 10 woningen zijn opgeleverd, de laatste 2 woningen zijn in aanbouw.