DUIZEL-NOORD Hoek- tussenwoning

 

VERKOCHT 

 

U heeft gekozen voor het model ‘Hoek- tussenwoning’. Bij dit model zijn er twee keuzes: een tussenwoning of een hoekwoning. Afhankelijk van uw definitieve keuze is een woningbreedte naar eigen wens te selecteren. Zo zijn de hoek- tussenwoningen verkrijgbaar vanaf 5.1 meter breed tot maximaal 7.2 meter breed.

 

Een hoek- tussenwoning is opgebouwd uit de begane grond, de 1e verdieping en de 2e verdieping. Iedere woonlaag is door u zelf in te richten! Heeft u daar hulp bij nodig? In een persoonlijk ontwerptraject gaan we samen uw woning inrichten!

 

ENERGIE NUL

 

We bouwen in beginsel Energie-Nul-woningen. Energie-nul-woningen zijn woningen waarbij het energieverbruik van de woning gereduceerd is tot nul. Dit doen we met gangbare technieken en materialen. Zo ziet en voelt de woning er hetzelfde uit als een traditionele woning, maar zijn energieverbruik en energiekosten erg laag!

 

KAVEL

 

Bij de selectie van het model hoort ook het selecteren van een kavel!

 

Zo is er ruimte voor een voortuin van minimaal 3 meter en een achtertuin van minimaal 12 meter diep! Naast de diepte van het perceel is er ook een mogelijkheid om de breedte van het perceel, en dus ook van de woning te bepalen (van 5.1 meter tot 7.2 meter breed). Oppervlaktes zijn er vanaf 174 vierkante meter waarbij er keuze is uit tuinen gesitueerd op het noorden of het zuiden.

 

PLATTEGRONDEN

 

Wij hebben voor u een hoek- en een tussenwoning uitgewerkt om een voorbeeld te geven van de mogelijkheden. Zo hebben we bijvoorbeeld op de begane grond de keuken aan de voorzijde van de woning geplaatst, zo houdt u aan de achterzijde een brede woonkamer over welke op de tuin is gericht. Daarnaast heeft u ook nog eens vrije keuze in de kozijnafmetingen en de positionering van de kozijnen!

 

Op de verdieping is er ruimte voor 3 slaapkamers waarvan één hoofdslaapkamer en een ingerichte badkamer. Uiteraard is dit vrij indeelbaar naar eigen wensen! Om de zolder zo functioneel mogelijk in te richten hebben we gekozen voor een vrij indeelbare zolderruimte voorzien van een vaste trap! Op de zolder is ook ruimte voor de technische installaties van de woning.

 

Let op! Het gaat hier om een voorbeeld! Een keuken in het midden of aan de achterzijde is kostenneutraal mogelijk, ook de selectie om 2 slaapkamers en een grote badkamer te maken gaat kostenneutraal! Wilt u liever 2 slaapkamers, een speelkamer en een kleine badkamer? Niets is onmogelijk als het gaat om de indeling van de woning.

 

PRIJZEN

 

De hoek- en tussenwoningen inclusief kavel in Duizel-Noord zijn compleet te noemen. Er is namelijk een keuken, een volledig ingerichte badkamer en een toilet aanwezig. Daarnaast is de tuin voorzien van een berging en is de woning voorzien van het complete duurzaamheidspakket! Veel keuzes kunnen uitgevoerd worden zonder dat de V.O.N. prijs stijgt!

 

Parkeren doet u in de parkeerhoven die vanuit de achtertuin te bereiken zijn óf op de openbare weg.

 

Nieuwsgierig naar de woningen?

Een complete hoekwoning met een kavel van 215 m² vanaf € 258.000,- V.O.N. incl. duurzaamheidspakket!

 

U heeft nu nog de keuzevrijheid als het gaat om de indeling en afwerking van de woning, tevens kunt u zelf de keuken samenstellen en het sanitair & tegelwerk selecteren!

 

Alle woningen hebben riante tuinen die gelegen zijn op het zuiden, de voortuin grenst aan het buitengebied. In de tuin wordt tevens een berging geplaatst.