DUIZEL-NOORD, Gemeente EERSEL

 

Heeft u ook de wens om zelf uw woning te ontwerpen in nieuwbouwplan Duizel-Noord? Dan is dit uw kans! Een nieuwbouwwoning ontwerpen is gemakkelijk en zorgeloos met ‘Droom wordt Woning®’!

 

MODEL

 

Wonen in nieuwbouwplan Duizel-Noord is wonen in mooi stukje Duizel! Duizel-Noord kenmerkt zich door de fraaie stedenbouwkundige opzet, de openheid naar het buitengebied en de hoge mate van duurzaamheid! We bouwen in beginsel namelijk Energie-Nul-woningen binnen het model naar keuze. U kiest dus uit het model dat bij uw woonwensen én financiële situatie past, zo is er de keuze uit:

 

 

Daarnaast biedt Duizel-Noord ook nog eens ruimte voor huurwoningen!

 

Energie-nul-woningen zijn woningen waarbij het energieverbruik van de woning gereduceerd is tot nul. Dit doen we met gangbare technieken en materialen. Zo ziet en voelt de woning er hetzelfde uit als een traditionele woning, maar is het energieverbruik en dus ook de energiekosten voor u minimaal. Daarnaast heeft u bij het ontwerpen de volledige keuzevrijheid in de indeling, afwerking en vormgeving van uw droomwoning. U kunt zelfs de afmetingen van uw tuin zelf bepalen!

 

Kortom, voor ieder wat wils!