LOCHTENBURG, SINT-OEDENRODE

 

Heeft u ook de wens om zelf uw nieuwbouwwoning samen te stellen? Dat is mogelijk met ‘Droom wordt Woning®’ in plan Lochtenburg! De Allerlaatste woningen zijn nu Te Koop!

 

De locatie Lochtenburg heeft historie. Het project dankt haar naam aan het gelijknamige slot Lochtenburg dat ooit op de locatie heeft gestaan.

 

Dit unieke plekje in Sint-Oedenrode is gelegen op een prachtige locatie aan de oevers van de Dommel en op slechts 6 minuten loopafstand van het sfeervolle en historische centrum van Sint-Oedenrode. Tevens zijn alle noemenswaardige voorzieningen zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten en overige vrijetijdsbestedingen dichtbij.

 

Sint-Oedenrode ligt in het hart van De Meijerij in de driehoek Tilburg-Eindhoven ‘s-Hertogenbosch en is een aantrekkelijke woon- en verblijfplaats. Zowel op het toeristische recreatieve vlak als op het terrein van kunst, cultuur en oudheid heeft het dorp veel te bieden.

 

MODEL

 

Het model beschikbaar in dit plan is:

 

De complete Twee-onder-een Kapwoning

 

U bent geheel vrij om op kavel 9 of kavel 10, naar keuze uw eigen woning samen te stellen. U gaat met de wooncoach aan tafel om uw woonwensen te vertalen naar plattegronden en gevels. De twee allerlaatste woningen uit het plan zijn momenteel al in aanbouw. Het is nu dus het ideale moment om in te stappen zodat u woonwensen nog gerealiseerd kunnen worden!

 

De wooncoach van Droom Wordt Woning begeleidt u met behulp van voorbeeld plattegronden als basis waarop u uw ideale plattegrond weergeeft. U wordt geadviseerd in de vertaling van wensen naar plattegrond en in bouwkundige zaken en regelgeving. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om uw woning casco of afgewerkt op te leveren, of daartussenin, alles is mogelijk!

 

Naast de standaardkeuzes en een naar eigen wens in te vullen garage (verlenging van de woning of praktijkruimte) heeft u meer keuzes. U kunt ervoor kiezen extra opties toe te voegen zoals een veranda, woonkeuken of dakkapel. Maar u kunt ook kiezen voor extra wandcontactdozen, elektronische toepassingen voor het besturen van apparatuur (domotica), een alarminstallatie of een compleet ingerichte tuin.

 

WONINGTYPE

 

De Twee-onder-een kapwoningen met de geliefde jaren 30 architectuur beschikt over een woonoppervlakte van 153m2 en een inhoud van 570 m3. Deze woning heeft een uitzonderlijk goed energielabel van A++, dat mede is gerealiseerd door de ventilatiewarmtepomp. Dit merkt u niet alleen aan de verminderde kosten van uw verbruik, maar ook aan het wooncomfort wat u ervaart. Door een totale herinrichting van de omgeving wordt de openbare ruimte nieuw aangelegd en verbetert.

 

PRIJS

 

Complete woning Kavel 09 € 387.000,- V.O.N, inclusief uitbouw en garage!

 

Complete woning vanaf € 403.000,- V.O.N, inclusief uitbouw en zijtuin! Hierbij is er de mogelijkheid een extra stuk grond richting te dommel aan te kopen.

 

STATUS

 

Project Lochtenburg bestaat uit 12 kavels. Reeds eerder zijn er 2 patiowoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen, 2 vrijstaand geschakelde woningen gebouwd en opgeleverd. De bouw van de opvolgende 2 woningen, waaronder de twee vrijstaand geschakelde woningen zijn momenteel in gestart. Het is nu dus het ideale moment om in te stappen zodat u woonwensen meegenomen kunnen worden in de realisatie. Voor een planning en de voorwaarden daarbij, willen we u graag in een kennismakingsgesprek meer vertellen.

 

INSCHRIJVEN